Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

Sähkötoiminen 1930ES-saksinostin takaa pienet omistajan kokonaiskustannukset ja pitkän käyttöajan.

JLG 1930ES electric scissor lift Monille vuokrayrityksille 5,8 metrin (19 ft) sähkötoiminen saksinostin on yksi vuokrakonevalikoiman monipuolisimpia ja eniten käytettyjä koneita. Tiedämme, että vuokrayritykset ja loppukäyttäjät arvostavat laitteen monipuolisuutta. Palautteesta on silti käynyt selväksi, että monet ongelmat, kuten tyhjentyvät akut ja hydrauliletkujen vuodot, voivat pitää koneen poissa käytöstä ja lisätä laitteistoon liittyviä kustannuksia huoltokutsujen, korjausten ja akunvaihtojen muodossa. Sähkötoiminen 1930ES-saksinostin kehitettiin vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen saada kestävä, helposti huollettava ja vuokraustoimintaan sopiva saksinostin, jonka omistajan kokonaiskustannukset (TCO) pysyvät pieninä. Tämä malli on loistava esimerkki siitä, miten otamme huomioon asiakkaiden huolet huollettavuuden ja kestävyyden osalta ja yhdistämme matalat omistajan kokonaiskustannukset koneen jokaiseen toimintoon.

1930ES: pienet omistajan kokonaiskustannukset
Sähkötoiminen 1930ES-saksinostin kehitettiin alusta alkaen siten, että sen ominaisuudet ja toiminnot takaavat mahdollisimman pitkän käyttöajan ja vähäiset käyttökustannukset. Keskimääräistä parempien käyttöjaksojen, akun luotettavan käyttöiän, virtaviivaisen hydrauliikan ja huollon helppouden ansiosta kone on suosittu ja kannattava vaihtoehto vuokra-asiakkaille.

Käyttöjaksojen runsaus tuo enemmän käyttöaikaa
Vuokra-asiakkaiden ja loppukäyttäjien kannalta saksinostin, joka tarjoaa enemmän käyttöjaksoja yhdellä latauksella, lisää tuottavuutta ja ylläpitää koneen kysyntää. 1930ES-malliin kehitettiin sähkökäyttöjärjestelmä, jossa on suurempi tehokkuus ja pitempi käyttöaika. Alan parhaat käyttöjaksot pitävät 1930ES:n pidempään toiminnassa loppukäyttäjillä, mistä seuraa suurempi käyttöaste vuokra-asiakkaiden kannalta. 1930ES-mallin sähkökäyttö ja runsaat käyttöjaksot kuluttavat vähemmän myös akkua.

Parempi akun käyttöikä vähentää huoltokutsujen tarvetta
Monet sähkötoimisten nostolaitteiden, kuten 1930ES:n, huoltokäynnit liittyvät hyytyneisiin akkuihin. Mitä vähemmän käyttöjaksoja kone tuottaa, sitä pikemmin akut tyhjentyvät täysin, jolloin on mahdollisesti soitettava huoltoon koneen noutamiseksi kohteesta ja ladatun yksikön asentamiseksi – tästä seuraa seisonta-aikaa ja mahdollisia lisäkustannuksia käytöstä poistuneen laitteen kuljettamiseksi.

Sähkökäytön tuottama suuri käyttöjaksojen lukumäärä kuluttaa akkuja vähemmän. Se myös vähentää akuilta vaadittujen tyhjentymis- ja latautumiskertojen lukumäärää. Paremmasta akkujen käyttöiästä johtuen niitä tarvitsee vaihtaa harvemmin koneen käyttöiän aikana. Uusien 4 x 6 V:n akkujen hinnaksi voi tulla lähes 400 USD – se vaikuttaa suoraan omistajan kokonaiskustannuksiin ja asiakkaille kertyviin säästöihin.

Vuotojen vähentäminen parantaa huollettavuutta
Huoltokutsut ja niistä aiheutuvat kustannukset voivat lisätä laitteiden omistajien kokonaiskustannuksia. Huomioimme tämän kriittisen huoltoelementin koko saksinostinten ES-sarjan kehityksen aikana. (Kilpailevan merkin saksinostimissa voi olla jopa 20 letkua ja 40 vuotokohtaa.) 1930ES-malliin (kuten muihinkin ES-malleihin) on suunniteltu kaksi hydrauliletkua ja neljä hydrauliikan liitäntäkohtaa. Tämä letkujen ja liitäntäkohtien virtaviivaistaminen vähentää merkittävästi hydraulivuotojen vaaraa.

Tästä seuraa, että käyttäjien pitää ottaa yhteys huoltoon harvemmin vuotavien letkujen ja vaihtojen vuoksi. Se lisää 1930ES:n käyttöaikaa. Lisäksi vuotaneen hydraulinesteen puhdistamisesta aiheutuu vähemmän kustannuksia. Hydrauliletkujen ja mahdollisten vuotokohtien väheneminen tuo säästöä omistajan kokonaiskustannuksiin myös hydrauliöljyn myötä: yhden öljytipan vuoto 10 sekunnin välein tekee 151 litraa (40 gal) nestettä vuodessa.

Sijoittamalla pumpun ja säiliön erilliseen sylinterikokoonpanoon pystyimme helpottamaan huoltotoimia ja siten vähentämään mahdollisista korjauksista aiheutuvia käyttökatkoja.

Tukeva alusta takaa kestävyyden
Kun suunnittelimme 1930ES-malliin omistajan kokonaiskustannuksia vähentäviä ominaisuuksia, teimme asiakaspalautteiden perusteella myös materiaaliparannuksia. Asiakkaat kertoivat tarpeesta saada alusta, joka kestää kulutusta ja voidaan korjata helposti vaihtamisen asemasta. Tästä seurauksena kehitimme teräsalustan. Kestävyyden ja jäykkyyden lisäksi se on asiakkaiden mielestä helpompi ja edullisempi korjata.

Helpon huollon, luotettavuuden ja kestävyyden myötä 1930ES on osoittautunut varmaksi valinnaksi, joka tarjoaa edulliset omistajan kokonaiskustannukset ja parhaan käyttöajan vuokrayrityksille.

JLG-artikkeli omistajan kokonaiskustannuksista

400S och 450AJ
Omgjorda med TCO i åtanke.