Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English
EtusivuVaraosat ja huoltoUudet vaijerinvaihtovälit

Uudet Vaijerinvaihtovälit

Pidemmistä vaijerinvaihtoväleistä on tullut uusi alan käytäntö

JLG Wire Rope Pakolliset vaijerien ja vaijerien väkipyörien vaihtovälit ovat pidentyneet 8 vuodesta 12 vuoteen, kunhan koneen kokonaiskäyttötuntien määrä ei ole yli 7 000.* Tämä muuttaa alalla vallitsevia odotuksia koneiden käyttöiän osalta ja vähentää omistajuuden kokonaiskustannuksia.

Koneen tyypillisen käyttöiän varrella useilla vuosilla pidentynyt vaihtoväli lisää käytettävyysaikaa ja nostaa mahdollisesti jälleenmyyntiarvoa, kun omistajat täydentävät kalustoaan. Tietyille koneille muutos tuo myös merkittäviä säästöjä.

Jotta saisit mahdollisimman suuren hyödyn tästä vaihdosta, seuraavat seikat kannattaa pitää mielessä:

  • Uusi vaijerinvaihtoväli on 12 vuotta, tai 7 000 konetyötuntia.
  • Muutos koskee JLG-puominostinmalleja 600S, 600SJ, 600SC, 600SJC, 601S, 660SJ, 660SJC, 680S, 800S, 810SJ, 860SJ, 1200SJP, 1350SJP, 1500SJ ja 1850SJ.

Kun vaihdat vaijerin väkipyörät, käytä JLG:n vaijerisarjoja huollon helpottamiseksi ja seisokkiajan pienentämiseksi. Tilaa vaijerisarjat Online Express -asiakasportaalin kautta.

Pidennetyt vaijerinvaihtovälit Osanumerot


Vaijerin väkipyörien vaihtovälien pidentäminen asettaa alan uuden standardin ja alentaa JLG:n tuotteiden omistajuuden kuluja entisestään. Jos sinulla on kysyttävää tästä muutoksesta tai haluat tietää, kuinka saat oikeat osat työhösi, ota yhteyttä alueesi myynti- tai huoltoedustajaan tai meihin.


*Katso lisätietoja huolto- ja ylläpito-oppaasta.

Löydä myyjä tai palveluntarjoaja