Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

KAPEAT SÄHKÖKÄYTTÖISET SAKSINOSTOLAVAT IHANTEELLISIA TYÖSKENTELYYN AHTAISSA TILOISSA

den 8 mars 2017

Las Vegas, NV — 9. maaliskuuta 2017 — JLG Industries, Inc. kuuluu Oshkosh Corporationiin [NYSE:OSK], ja on globaali johtava nostolavalaitteistojen kurottajien valmistaja. Yhtiö esitteli kaksi uutta sähkökäyttöistä saksinostolavaa – 4045R ja 1532R – Gold Lot -osastolla #G3946 CONEXPO 2017 -messuilla. Nämä saksinostimet ovat saatavana globaalisti vuoden 2017 puolivälissä.

"Uuden 4045:n kapea muotoilu helpottaa liikkumista ahtaissa työkohteissa. Koneen leveys on 45 tuumaa – kapeampi kuin kokoluokan kilpailevien valmistajien koneet," JLG Industriesin nostolavojen globaali kategoriajohtaja Paul Kreutzwiser toteaa. "Koneen leveys on erittäin tärkeä jakelukeskuksissa ja varastoissa, joissa koneilla liikutaan kapeissa käytävissä. Mitoiltaan kompakti 4045R voidaan kuljettaa sivuttain useimmilla kuorma-autoilla, ja sisäpuoliset laatikot alentavat kuljetuskustannuksia ja parantavat tehokkuutta."

4045R on ensimmäinen JLG:n® sähkökäyttöinen saksinostolava, jossa on trukkitaskut sivussa. Yksiköitä voidaan kuormata/purkaa monilla erilaisilla trukeilla. Innovatiivinen itsekeskittyvä saksirakenne on lisäksi viisiosainen, joten nivelkohtia on vähemmän kuin kilpailijoiden kuusiosaisissa malleissa. Pienempi määrä niveliä parantaa käyttäjän mukavuutta työskenneltäessä koneen 40 jalan maksimikorkeudessa. Tuottavuus on parempi, kun käyttäjä tuntee olonsa varmemmaksi.

Uusi JLG 4045R on luokkansa ainoa saksinostolava, joka on hyväksytty sisä- ja ulkokäyttöön. Operaattorit voivat ajaa monikäyttöistä konetta sisällä täyteen korkeuteen ja ulkona enintään 28 jalan korkeuteen nostettuna.

JLG 1532R:n samoin kuin 4045R:n mitat ovat kompaktit, esim. leveys 32 tuumaa, joten mahtuu kulkemaan kapeista tiloista ja toimimaan, kun tilaa on rajallisesti. Lavan korkeus 15 jalkaa, lavan kapasiteetti 600 naulaa ja huollettavuuden optimoiva sijoittelu varmistavat maksimitehokkuuden työkohteessa.

Sekä 4045R että 1532R sisältävät samoja etuja kuin muu JLG R-sarja, esimerkiksi:

  • Luotettava ja yksinkertainen kuoppasuojausjärjestelmä, jossa on vain yksi rajakytkin ja johdinsarja sekä vähemmän liikkuvia osia, jolloin huollon tarve on vähäisempi.
  • Koneen sisäosat ovat paremmin käsillä, mikä yksinkertaistaa huoltoa.
  • JLG:n kaikkien jälkimarkkinapalvelujen tuki.
  • Parannettu akkulaturi, jonka USB-porttia käyttämällä teknikot voivat optimoida tavallisten lyijyakkujen ja AMG-akkujen latauskäyrät.
  • Kestävässä koneessa on kokonaan teräksestä valmistettu lava, teräksiset komponenttilokerot ja upotettu maatason ohjauspaneeli.

Näillä eduilla sekä yhteisillä osilla ja huoltomenettelyillä varmistetaan, että operaattorit ja teknikot tuntevat helpommin kaikki JLG R-sarjan nostimet, mikä yksinkertaista koulutusta ja parantaa samalla käytön tehokkuutta ja turvallisuutta.

Tutustu tarkemmin sähkökäyttöisiin saksinostolaitteisiin 4045R ja 1532R CONEXPOn osastolla #G3946 tai osoitteessa www.jlg.com. Lisätietoja JLG:stä CONEXPOssa osoitteessa https://www.jlg.com/en/conexpo-2017.

Lehdistötiedotearkisto

EtusivuUutiset ja tapahtumatLehdistötiedotteet2017KAPEAT SÄHKÖKÄYTTÖISET SAKSINOSTOLAVAT IHANTEELLISIA TYÖSKENTELYYN AHTAISSA TILOISSA