Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

JLG UUSII 600-SARJAN TELESKOOPPIPUOMINOSTIMET JA ESITTELEE KAKSI UUTTA MALLIA

den 7 mars 2017

Las Vegas — 8 maaliskuuta 2017 — JLG Industries, Inc. kuuluu Oshkosh Corporationiin [NYSE:OSK]. Yhtiö on globaali johtava nostolavalaitteistojen ja kurottajien valmistaja. Yhtiö on täysin uusinut 600-sarjan teleskooppipuominostimet. Kaksi uutta konetta – 600S ja 660SJ – lanseerattiin tänään, ja 600S on näytteillä CONEXPO 2017:n Gold Lot -osastolla #G3946.

“Kummankin koneen lavan kapasiteetti on luokkansa kärkeä, joten operaattorit voivat tuoda enemmän työkaluja ja materiaalia työkohteeseen, Paul Kreutzwiser, JLG Industries global category director, aerial work platforms, toteaa. Uuden 600S:n rajoittamaton kapasiteetti on 600 naulaa, eli 20 prosenttia suurempi kuin edeltävän mallin, ja rajoitettu kapasiteetti on 1000 naulaa. 660SJ:n rajoittamaton kapasiteetti on kasvanut 50 prosenttia 750 naulaan, ja rajoitettu kapasiteetti on 550 naulaa.”

Uusien puomien nostonopeudet ovat suuremmat ja useiden toimintojen samanaikaista käyttöä parannettu merkittävästi. Täysi korkeus saavutetaan nopeasti, jolloin tuottavuus paranee. Koneet ovat myös helpompia kuljettaa. Kevyemmät teleskooppipuomit mahdollistavat erilaisia kuljetusvaihtoehtoja. Kun kuorma-auto on oikein varustettu, kaksi yksikköä voidaan kuljettaa kerralla tarvitsematta ylipainolupaa.

Uusissa 600S- ja 660SJS -malleissa on parannettu JLG® SkyGuard® ohjauspaneelin suojausjärjestelmä vakiovarusteena. Noin 50 naulan voimasta aktivoitua SkyGuard-anturi pysäyttää kaikki käytettävät toiminnot ja kääntää tilapäisesti yksikön suunnan operaattorin turvallisuuden varmistamiseksi. Uudet puomit hyötyvät myös pidemmästä vaijerin ja tukipyörän vaihtovälistä - kahdeksasta 12 vuoteen, enintään 7000 tuntiin. Pidemmät vaihtovälit pienentävät huoltokustannuksia, lisäävät käyttöaikaa ja alentavat elinkaarikustannuksia.

Monet varusteet ja työvälineet vahvistavat 600S:n ja 660SJ:n monipuolisuutta. Sellainen on esimerkiksi lisävarusteena toimitettava JLG SkyPower® -järjestelmä, joka säästää polttoainetta ja aikaa ja tuottaa samalla lisätehoa käsityökaluille ja varusteille.

Tutustu tarkemmin teleskooppipuominostimiin 600S ja 660SJ CONEXPOn osastolla #G3946 tai osoitteessa www.jlg.com. Lisätietoja JLG:stä CONEXPOssa osoitteessa https://www.jlg.com/en/conexpo-2017.

Lehdistötiedotearkisto

EtusivuUutiset ja tapahtumatLehdistötiedotteet2017JLG UUSII 600-SARJAN TELESKOOPPIPUOMINOSTIMET JA ESITTELEE KAKSI UUTTA MALLIA