Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

Tietoa JLG Industriesista

JLG Industries, Inc. on ansainnut asiakkaiden luottamuksen innovaatiolla vuodesta 1969 lähtien. Asiakkaamme ovat meille tärkein prioriteetti, ja olemme edelleen vakaasti sitoutuneet ymmärtämään heidän haasteitaan.

JLG on maailman johtava työkoneiden suunnittelija ja valmistaja, ja JLG:n tuotteita ja henkilökuntaa löytyy kaikkialta maailmasta, ja he tekevät kaikkensa asiakkaiden tukemiseksi. Toimitamme heille heidän tarvitsemiaan tehokkaita ja monipuolisia laitteita sekä vertaansa vailla olevaa koulutusta ja palvelua, koska velvollisuutemme on olla muutakin kuin pelkkä tuotantoyhtiö. Olemme asiakkaidemme menestyksen kumppani, joka ulottuu kaikkialle maailmaan, jotta voimme mahdollistaa suorituskyvyn, lisätä tuottavuutta, varmistaa käytettävyyden ja tukea edistystä.

JLG on Oshkosh Corporation Company [NYSE: OSK].

Tehtävämme

Johtajuuden, tiimityön ja omistautumisen avulla tarjoamme maailmanluokan huippuosaamista laadussa, palvelussa ja toimituksissa jälleenmyyjillemme ja asiakkaillemme, samalla kun tarjoamme mahdollisuuksia ja rikkauksia työntekijöillemme ja ylivoimaista tulosta osakkeenomistajillemme.

Lue lisää johtavista periaatteistamme, kun lataat eettiset säännöt ja käytännesäännöt: The Oshkosh Way.

Tarinamme

Tarinamme alkaa, kun yrityksemme perustaja John L. Grove jätti menestyksekkään nosturivalmistusyrityksen, jonka hän oli mukana perustamassa. Nauttiakseen vapaa-ajasta hän matkusti vaimonsa kanssa eri puolille Yhdysvaltoja ja vieraili tärkeimmillä maamerkkeillä, kuten rakenteilla olevalla Hooverin padolla. Siellä Grove sai tietää, että tarvittiin kiireellisesti kone, jolla voitaisiin nostaa työntekijöitä ilmaan turvallisesti ja tehokkaasti.

Palattuaan matkaltaan Grove kokosi pienen ryhmän ihmisiä suuren ideansa ympärille: korkealla työskentelyyn oli löydettävä turvallisempi tapa. Hän piti työntekijöiden tarpeet mielessään ja ryhtyi ratkaisemaan tätä rakennusteollisuuden kasvavaa huolenaihetta. Hän ideoi, rakensi ja myi ensimmäisen JLG:n ilmatyöalustan vuonna 1970 vain 20 työntekijän miehistöllä pienessä metallinvalmistusliikkeessä McConnellsburgissa Pennsylvaniassa, mikä käynnisti yhtiömme ja oli uraauurtava toimija nousualalla.

Tuo uraauurtava henki ohjaa meitä edelleen määrittelemään uudelleen, mitä tuottavuus ja turvallisuus korkealla työskentelyssä tarkoittaa. Asiakkaiden innoittamilla innovaatioilla ja uusien teknologioiden tutkimisella edistämme alaa työmailla ympäri maailmaa. Teemme kaiken tämän ihmisiä ajatellen ja luomme ratkaisuja, jotka suojaavat, nostavat ja antavat asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä työnsä.

Kun Grove kuoli vuonna 2003, hän jätti jälkeensä perinnön, jonka keskiössä on jatkuva halu pitää ihmiset turvassa. Tämä periaate on edelleen keskeisellä sijalla yrityksessämme, kun jatkamme laajentumista globaaleille markkinoille, kehitämme huippuluokan tuotteita ja tuomme uutta näkökulmaa tulevaisuuden työmaille.

Lue lisää edistyksestä, jota olemme saavuttaneet yli puolen vuosisadan aikana kulkuyhteyksien parantamisessa.

Näytä aikajana

Kestävän kehityksen pyrkimyksemme

Olemme jo pitkään olleet edelläkävijöitä ympäristöystävällisten nosto- ja kulkulaitteiden valmistuksessa. Etsimme ja otamme jatkuvasti käyttöön tapoja, joilla voimme olla kestävämpiä kaikissa toimintamme osa-alueissa. Kestävä kehitys ohjaa vastuullisuuttamme ympäristöä ja asiakkaitamme kohtaan, jotka vaativat vihreitä ratkaisuja.

Emoyhtiössämme Oshkosh Corporationissa kestävyys ohjaa vastuullista valmistusta, huolellista resurssien hallintaa sekä ympäristöä säästäviä tuotteita ja palveluja. Oshkosh-yhtiönä olemme edelleen edelläkävijöitä innovatiivisten tuotteiden valmistuksessa, jotka vastaavat asiakkaidemme energiatehokkaiden ratkaisujen tarpeisiin ja vähentävät samalla ympäristövaikutuksia. Olemme panostaneet tiimin jäsenten koulutukseen rakentamalla huipputason Operational Excellence -koulutuskeskuksen. Tämä keskus keskittyy varmistamaan, että tiimimme jäsenillä on tarvittavat taidot, jotta he voivat olla alan johtavia toimijoita.

Ympäristönsuojelu on JLG:n keskeinen arvo. Tavoitteenamme on vähentää jätteitä ja päästöjä, minimoida haitalliset ympäristövaikutukset, edistää resurssien säästämistä ja parantaa energiatehokkuutta koko yrityksessämme. Kaikki tiimimme jäsenet jakavat vastuun energian vähentämisestä, kestävyydestä ja ympäristönsuojelun tasosta. Pyrimme kehittämään ja ylläpitämään ympäristö- ja energianhallintajärjestelmiä tuotantolaitoksillemme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. JLG on saavuttanut ISO 14001 -sertifioinnin Tianjinin tehtaalla Kiinassa.

Oshkosh Corporationin kotimaiset tuotantolaitokset ovat energiaministeriön Better Plants -ohjelman jäseniä, jotka ovat sitoutuneet vähentämään energiankulutusta 25 prosenttia.

Tutustu Oshkoshin kestävän kehityksen raporttiin saadaksesi lisätietoja kestävän kehityksen toimistamme.

Sitoumuksemme turvallisuuteen

Yrityksemme on pohjimmiltaan rakennettu pitämään ihmiset turvassa työtä tehdessään, ja tämä perusta sekä huippuosaamisen tavoittelu ovat syynä siihen, miksi pidämme kiinni ajatuksesta, että ""turvallisuus on JLG:llä tinkimätön arvo.

Olemme ottaneet käyttöön edistyksellisen turvallisuusjohtamisjärjestelmän, joka on johtanut OSHA VPP Star -sertifiointeihin suurimmissa tuotantotoiminnoissamme kaikkialla Pohjois-Amerikassa sekä OHSAS 18001- ja ISO 45001 -sertifiointeihin kansainvälisesti, käyttämällä tiimin jäsenten sitoutumiseen perustuvaa jatkuvan parantamisen lähestymistapaa kaikilla työpaikoillamme.

Nämä saavutukset ovat johtaneet alan johtaviin tapaturmataajuusvähennyksiin ja tunnustukseen erinomaisista saavutuksista turvallisuuden alalla. Emme kuitenkaan ole tyytyväisiä, ennen kuin olemme saavuttaneet tavoitteemme nollatapahtumista. Lue lisää sitoutumisestamme turvallisuuteen JLG:llä.

Innovaatioiden historia

JLG:n tarina

 
EtusivuTietoa JLG Industriesista