Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

Rahoitus

Oshkosh Capital™ -yhtiöön kuuluva JLG Financial Solutions tarjoaa monipuolisia rahoitusmahdollisuuksia yrityksille, joiden suunnitelmissa on hankkia JLG®:n nostolavoja, kurottimia tai henkilönostimia.

Meidän tehtävämme on helpottaa hankintaa laajan vähittäismyynti- ja vuokrausverkostomme kautta ja tarjoamalla rahoitus- ja leasingvaihtoehtoja vähittäisasiakkaille.

Erilaisten rahoitusvaihtoehtojen ohella tarjoamme henkilökohtaista ja erinomaista asiakaspalvelua ennen hankintaa, sen aikana ja myös sen jälkeen.

Jos haluat hakea luottoa tai tiedustella kalustorahoituksesta Pohjois-Amerikassa, lähetä sähköpostia osoitteeseen nafinancialsolutions@jlg.com. Latinalaisessa Amerikassa osoitteeseen lafinancialsolutions@jlg.com.

Rahoituskumppanit

Rahoitustiimimme toimii yhteistyössä rahoittajakuntamme kanssa täyttääkseen asiakkaidemme tarpeet.

Vuokrakaluston rahoitus

Vuokrakaluston rahoitus on räätälöity kasvavan liiketoimintasi tarpeisiin. Vuokrakalustoa hankkivat asiakkaat hyötyvät kilpailukykyisestä korkotasosta sekä räätälöidystä maksusuunnitelmasta, joka auttaa maksimoimaan kassavirrat.

Kelpoisuusehdot: JLG Rental Companyn asiakkaiden käytettävissä uuden, käytetyn tai kunnostetun JLG-kaluston hankintaan.

Rahoitusvaihtoehdot: Tarjoamme rahoittajakuntamme avulla erilaisia rahoitus- ja leasingjärjestelyjä. Muista vaihtoehdoista voidaan keskustella asiakkaan luottoluokituksen pohjalta.

Korkotaso: Määritellään luoton hyväksymishetkellä ja vahvistetaan toimitushetkellä.

Jälleenmyyjän varastorahoitus

Jälleenmyyjän varastorahoitus tarjoaa rahoittajakuntamme avulla useita erilaisia pitkäaikaisia varastorahoitusvaihtoehtoja JLG:n valtuutetulle kurotinmyyjäverkostolle. Rahoitusohjelmassa jälleenmyyjille voidaan myöntää korottomia ja maksuvapaita jaksoja laitteiden varastointiaikana.

Kelpoisuusehdot: JLG:n valtuutettujen kurotinmyyjien käytettävissä kaikkien JLG®-, Lull®- ja SkyTrak®-merkkisten uusien kurotinmallien ostamista varten.

Rahoitusvaihtoehdot: Jälleenmyyjä voi saada rahoitusta 100 % laskun määrästä rahti mukaan luettuna. Maksujärjestelyt vaihtelevat rahoittajan mukaan. Erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin on varauduttu 24–60 kuukauden rahoitusajalla. Luotto on maksettava kokonaisuudessaan takaisin koneen myynnin yhteydessä.

Korkotaso: Varastorahoitusohjelma on vaihtuvakorkoinen: korko muuttuu kuukausittain.

Myynnin rahoitus

Myynnin rahoitus tarjoaa rahoituskuntamme avulla kilpailukykyiset korot ja erilaisia tuettuja kurotinmyyntiohjelmia, joista voivat hyötyä niin JLG:n valtuuttamat kurotinmyyjät kuin vähittäisasiakkaatkin.

Kelpoisuusehdot: Ohjelma on käytettävissä ainoastaan JLG:n valtuutetun kurotinmyyjäverkoston kautta. Se koskee kaikkia JLG-, Lull- ja SkyTrak-merkkisiä uusia kurotinmalleja, jotka toimitetaan suoraan tehtaalta tai jakelijan varastosta tai vuokrakonevarastosta ja jotka hankitaan enintään vuoden kuluessa laitteen alkuperäisestä toimituksesta tehtaalta.

Korkotaso: JLG Financial Solutions ilmoittaa ohjelmassa käytettävät korot kuukausittain JLG:n valtuutetulle kurotinmyyjäverkostolle.

Calculate Your Payment

Clear
 
EtusivuRahoitus