Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

Toimialat

JLG tarjoaa omalle toimialallesi suunniteltuja kurottimia ja nostimia moniin eri käyttötarkoituksiin. Työskenteletpä maataloudessa, maanrakennuksessa, kaivannaisalalla, varastossa tai millä tahansa alalla niiden välimaastossa, JLG:llä on kattava valikoima nostolavoja, kurottimia, henkilönostimia, pystymastonostimia, perävaunuja ja lisävarusteita tarpeisiisi.

Energia

JLG:n nostolavoja ja kurottajia käytetään monissa energia-alan tehtävissä, esimerkiksi voimalaitosten rakentamisessa ja kunnossapidossa, öljynjalostamoissa ja tuulivoimapuistoissa. JLG:n nostolaitteet vievät työntekijät ja heidän tarvikkeensa kätevästi työkohteeseen asennusta, tarkastusta, huoltoa ja testausta varten.

Utrustningsväljare

Ilmailu ja ilma-alukset

Hallihuollosta ja materiaalien kuormauksesta aina toimitusten valmisteluun ja lentoonlähtötarkastukseen löytyy tarpeisiisi sopiva JLG-nostin.  Lentokoneiden ennen hankalapääsyisiin osiin yltää nyt helposti JLG-nostimilla: siipien alle, moottorinsuojusten ympäri, rungon ylle, jopa peräsimeen asti.

Utrustningsväljare

Valtion- ja kuntahallinto

JLG vastaa kunta-, alue- ja valtionhallinnon urakoitsijoiden tarpeisiin tarjoamalla vähäpäästöisiä ja päästöttömiä laitteita. Valitse laajasta valikoimasta sähkö- ja polttomoottorikäyttöisiä nostolavoja ja kurottimia, jotka täyttävät vaatimukset ja normit.

Utrustningsväljare

Kaivannaistoiminta

JLG:n nostolavoja ja kurottimia käytetään kaivannaisalan infrastruktuurien ylläpitoon ja rakentamiseen, esimerkkeinä riippukuljettimet, jalostuslaitokset ja muut toimipaikat kaivoksissa ja louhoksissa.

Utrustningsväljare

Kauppa ja vähittäismyynti

JLG tarjoaa vaikuttavan valikoiman pienikokoisia, kevyitä tuotteita sinun nostotarpeisiisi, liittyvätpä ne sitten vähittäismyymälään tai varastoon, kiinteistöhuoltoon hotellissa, toimistorakennuksessa, näyttelyhallissa, stadionilla tai urheiluhallissa.

Utrustningsväljare

Laitokset

Sairaaloissa, museoissa, kouluissa ja muissa oppilaitoksissa käytetään JLG:n nostolavoja päivittäin. Helppokäyttöisyytensä, luotettavuutensa ja erinomaisen suorituskykynsä ansiosta tuotteemme tehostavat työvoimasi tuottavuutta.

 

Utrustningsväljare

Maanrakennus

Jos käytät puominostimia, saksilavoja ja kurottimia projektin jokaisessa vaiheessa, kannattaa valita kokonaisvaltainen toimittaja: JLG. Maanrakennukseen suunniteltu kattava nostolava- ja kurotinvalikoimamme takaa ulottuvuuden, kapasiteetin, ohjattavuuden ja tarvitsemasi integroidut työkalut, joiden ansiosta työskentelet tuottavasti koko päivän.

Utrustningsväljare

Maatalous ja maisemarakentaminen

JLG-kurottimien ja -nostolavojen ansiosta kuormaus-, nosto- ja kuljetustyöt onnistuvat helpommin ja tehokkaammin. Saat apua maan ja soran siirtoon, lavojen pinoamiseen, taimistotarvikkeiden sijoitteluun ja muiden ajoneuvojen kuormaamiseen.

Utrustningsväljare

Purku

JLG-kurottimia käytetään haarukoilla varustettuina siltojen siirto- ja kunnostustöissä, tartuntakauhoilla varustettuina rakennusten purkutöissä materiaalien kuljetukseen sekä haarukka-asenteisella koukulla varustettuina teräsrakenteiden purkuprojekteissa. JLG-nostolavat auttavat rakenteiden purkamisessa, myös lasipaneelien irrottamisessa.

Utrustningsväljare

Rakentaminen

JLG-nostolavoja ja -kurottimia käytetään moniin eri tarkoituksiin rakennustyömailla ja niiden ympärillä. JLG:n laitteiden avulla nostetaan työntekijöitä, heidän työkalujaan ja tarvikkeitaan sekä materiaaleja työkohteisiin. Tyypillisiä käyttäjiä ovat sähköurakoitsijat, mekaniikkaurakoitsijat, LVI-urakoitsijat, teräsrakenteiden pystyttäjät ja lasitusurakoitsijat.

Utrustningsväljare

Teollisuus

Valitse teollisuuskäyttöön – sekä valmistusteollisuuteen että kiinteistöhuoltoon – suunnitelluista nostolavoistamme tarpeittesi mukaan: pienet ulkomitat, kevyt rakenne, kapea runko, erilaiset lisävarusteet ja parannettu ajettavuus. Autamme sinua työskentelemään tehokkaammin ja tuottavammin.

 

Utrustningsväljare

Varasto- ja jakelutoiminta

Varastoitpa suuria tai pieniä tavaroita, JLG:llä on useita nostinmalleja, jotka tarjoavat erinomaisen ratkaisun varasto- ja jakelutehtävien vaihteleviin tarpeisiin.

Utrustningsväljare

Viihdeala

Viihdeala luottaa JLG:n kykyyn toimittaa suorituskykyisiä lavanpystytyslaitteistoja. JLG-henkilönostimet ja nostolavat soveltuvat monikäyttöisyytensä ansiosta erinomaisesti konserttiareenoille, elokuvien kuvauksiin, urheilutapahtumiin ja teemapuistoihin – show voi jatkua.

Utrustningsväljare

Löydä myyjä tai palveluntarjoaja

EtusivuLaitteetToimialat