Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

50 vuotta pääsyä. 50 vuotta JLG:tä.

Nostamme ihmisiä

Man in boom platform looking ahead

50 vuotta sitten perustimme teollisuudenalan ihmiset mielessämme.

Vuonna 1969 perustajamme John L. Grove keräsi pienen ryhmän ihmisiä yhden suuren idean ympärille – pitäisi olla parempi tapa työskennellä korkealla. Siitä lähtien hän kehitti ensimmäisen puominostimen, käynnisti yrityksemme ja oli nostolaitetellosuuden edelläkävijä. Tuo pioneerihenki ajaa meitä edelleen tänäänkin tuottavuuden, turvallisuuden ja innovaatioiden kehittämiseksi työkohteissa ympäri maailmaa.

Katso kuinka pääsimme tähän – Johnin alkuperäisestä ideasta hänen jättämäänsä perintöön.

Tutustu tarinaamme.
Löydä oma tarinasi.

Valjastamme asiakaslähtöisen innovoinnin voiman edistyneiden laiteratkaisujen toteuttamiseen. Teemme kuitenkin paljon muutakin kuin kehitämme koneitamme. Kehitämme työkohdekokemusta. Katso ensimmäisten 50 vuoden virstanpylväämme, jotka vakiinnuttivat paikkamme maailman johtavana nostolaitteiden valmistajana.

Katso koko historia
Explore JLG

Tulevaisuudella on kasvot.

Vuosia sitten ihmisten kyky nousta korkealle oli rajoittunut. Nyt olemme nousseet korkeammalle kuin olisimme voineet koskaan kuvitella. John L. Groven rakentama puomi muutti tapaa, jolla maailma työskenteli korkealla, ja tänään uudet teknologiat, kuten telematiikka, robotiikka ja autonomiset koneet, vievät teollisuutta eteenpäin. Kulkiessamme eteenpäin on kuitenkin tärkeää, että emme koskaan menetä tähtäimestämme tämän teollisuudenalan suurimpia resursseja: ihmisiä. Koska kun hyvät ihmiset ovat johdossa syntyy hyviä asioita.

Moseric Moseric