Select Your Region

Pohjois-Amerikka

Latinalainen Amerikka

Eurooppa

Lähi-itä

Afrikka

Venäjä

India

Tyynenmeren rantavaltiot

Australia ja Uusi-Seelanti

  • Australia and New Zealand
  • English

JLG-yhtiö

JLG Industries, Inc. on pyrkinyt tuotekehityksen avulla saavuttamaan asiakkaidensa luottamuksen vuodesta 1969 lähtien. Asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa ja olemme vahvasti sitoutuneet vastaamaan heidän haasteisiinsa.

JLG kuuluu maailman johtaviin nostolaitteiden suunnittelijoihin ja valmistajiin, ja tuotteita on saatavissa ympäri maailmaa. Asiakaspalveluun sitoutunut henkilökunta on aina valmis auttamaan, missä tahansa oletkin. Yhtiömme valmistaa tehokkaita ja monikäyttöisiä laitteita ja tarjoaa korkealaatuista koulutusta ja huoltoa, sillä päämääränä on olla muutakin kuin vain tuotantolaitos. Olemme asiakkaan onnistumiseen tähtäävä kumppani, maailmanlaajuisesti läsnä suorituskyvyn ja tuottavuuden kasvattamisen ja kehityksen tukijana.

JLG on osa Oshkosh Corporation -yhtiötä [NYSE: OSK].

Tehtävämme

Keskittymällä johtajuuteen ja yhteistyöhön antaumuksella tuotamme maailmanlaajuisesti korkeatasoisia palveluja ja tuotteita jälleenmyyjillemme ja asiakkaillemme, varmistamme työntekijöidemme urakehityksen ja työtyytyväisyyden ja takaamme ainutlaatuisen tuottavuuden osakkeenomistajillemme.

JLG-yhtiön historiaa: Nostovoimaa vuodesta 1969

JLG on tarjonnut nostovoimaa haasteellisimpiinkin tehtäviin siitä asti, kun perustaja, John L. Grove, otti tehtäväkseen ratkaista rakennusteollisuuden alati kasvavan huolenaiheen.

Jätettyään tuottavan nostokurkia valmistavan yhtiön, jota oli ollut perustamassa, Grove vakuuttui, että rakennuksilla oli huutava pula laitteista, jotka nostavat työntekijät turvallisesti ja nopeasti suorittamaan korkealla tehtäviä rakennus- ja huoltotöitä.

Hän päätti keskittää voimansa tämän ongelman ratkaisemiseen ja perusti JLG Industries, Inc. -yhtiön vuonna 1969. Ensimmäinen metallipaja ja sen 20 työntekijää toimivat McConnellsburgissa Pennsylvaniassa. Sieltä lähti myytiin myös ensimmäinen JLG-nostolava 1970.

Groven kuollessa 2003 elämään jäi suurenmoinen perintö – yhtiö, joka jatkaa laajentumistaan monikansallisilla markkinoilla, joka pyrkii jatkuvaan tuotekehitykseen ja jonka päämääränä on tarjota asiakkaille yhä tuottavampia ja turvallisempia laitteita.

Tarina innovaatioista

Lisää ulottuvuutta -video (Reaching Out)

 
EtusivuJLG-yhtiö